HomeNieuwsBizarVrouw past trouwkleed van minder dan 100 euro: «Wow, wat een prachtige...

Vrouw past trouwkleed van minder dan 100 euro: «Wow, wat een prachtige jurk!» (foto)

Een Canadese fotografe bewijst op TikTok dat een trouwjurk geen stukken van mensen hoeft te kosten om er heel elegant uit te zien op je grote dag. «Oh mijn God, je ziet er fantastisch uit», is de algemene teneur in de reacties.

Miranda Anderson is een trouwfotografe die onlangs een huwelijksshoot deed in Costa Rica. Ze voorzag zelf het trouwkleed voor het koppel, en aangezien er (ook) in het water geposeerd moest worden, mocht de jurk niet te duur zijn. Ze kocht een trouwkleed inclusief sluier in de Chinese online winkelketen SHEIN voor omgerekend 92 euro. «Niemand gaat er iets van merken», is ze zelf verbaasd door het resultaat.

Aangenaam verrast

Ze deelde een filmpje waarin ze de jurk past op TikTok, waar de beelden inmiddels al bijna 5 miljoen keer bekeken werden. Haar volgers vinden het érg straf dat ze voor zo’n laag prijskaartje zo’n mooie jurk wist te bemachtigen. «Oh mijn God, je ziet er fantastisch uit», «Wow, zo cool», «Ik wist niet dat SHEIN trouwjurken verkocht. Wow, dit is écht mooi», «Ik ben vorig jaar getrouwd in deze trouwjurk», «Wow, wat een prachtige jurk!», en «Voor mij lijkt het meer op een zomerjurk dan een trouwjurk, maar je staat er heel goed mee», klinkt het onder meer in de reacties.

TikTok / @mirandandersonphoto

@mirandandersonphoto

not bad #sheinweddingdress

♬ original sound – Vancouver Photographer Miranda

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/bizar/vrouw-past-trouwkleed-van-minder-dan-100-euro-wow-wat-een-prachtige-jurk-foto

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels