Vind ons op

Zita

Vrouw past elegant kleedje, maar merkt dat haar borst volledig zichtbaar is (foto)

Bizar

Vrouw past elegant kleedje, maar merkt dat haar borst volledig zichtbaar is (foto)

Een TikTokster bestelde onlangs een stijlvolle jurk. Toen ze hem paste, werd meteen duidelijk dat ze het kleedje nooit in het openbaar zou kunnen dragen…

De Britse vrouw, ene Chloe, kocht online een groene jurk bij Oh Polly en betaalde er 47,64 euro voor. Toen ze het paste, hing haar rechterborst echter volledig uit het ontwerp. Niet bepaald handig als je naar buiten gaat.

Eerste en laatste keer

De 23-jarige vrouw vindt het dan ook jammer dat de outfit niet geschikt is voor dames met een vollere boezem. «Oh Polly houdt geen rekening met vrouwen die een grotere cup hebben dan een B», schrijft ze op TikTok. «Het is de eerste, maar meteen ook de laatste keer dat ik daar iets besteld heb», zucht ze.

Herkenbaar

Haar video werd al meer dan 150.000 keer bekeken en lokte heel wat reacties uit. «Ik wist niet wat ik moest verwachten, maar het was zeker niet dat», «Ik heb een G-cup en bij mij past ook niets van Oh Polly», en «Kijk naar de modellen op hun website. Ze hebben nooit erg grote borsten bij het tonen van de outfit», lezen we onder meer in de reacties.

@chlx.mc

oh polly reallt said no to girls with boobs bigger than a b cup #ohpollydress #ohpolly

♬ original sound – Kneely_Knight

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/bizar/vrouw-past-elegant-kleedje-maar-merkt-dat-haar-borst-volledig-zichtbaar-foto

Meer in Bizar

Meest gelezen

Nieuwsbrief

Ad

To Top