HomeNieuwsBizarVrouw opgepakt in Zuid-Korea in zaak van kinderlijkjes in koffers

Vrouw opgepakt in Zuid-Korea in zaak van kinderlijkjes in koffers

In Zuid-Korea is een 42-jarige vrouw opgepakt op verdenking van de moord op haar twee kinderen. De lijkjes van de kinderen werden onlangs aangetroffen in koffers, die in Nieuw-Zeeland werden geveild. Dat heeft de politie van Zuid-Korea donderdag meegedeeld.

De vrouw, vermoedelijk dus de moeder van de twee dode kinderen, is op verzoek van Nieuw-Zeeland in Zuid-Korea in hechtenis genomen voor moord. Er zal een uitleveringsprocedure worden opgestart.

Nietsvermoedend gekocht

De politie pakte de vrouw donderdag op in een appartement in Ulsan. «De verdachte wordt door de Nieuw-Zeelandse politie beschuldigd van de moord op twee van haar kinderen, die op het ogenblik van de feiten zeven en tien jaar oud waren, rond 2018 in de omgeving van Auckland», klinkt het in een verklaring van de politie. Na de misdaad is ze in Zuid-Korea aangekomen en sindsdien hield ze zich daar schuil. Volgens het persagentschap Yonhap gaat het om een in Zuid-Korea geboren staatsburger van Nieuw-Zeeland.

De gruwelijke ontdekking gebeurde vorige maand. De koffers maakten deel uit van een aanhangwagen met spullen die door een nietsvermoedend gezin waren gekocht op een veiling in Auckland.

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/bizar/vrouw-opgepakt-zuid-korea-zaak-van-kinderlijkjes-koffers

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels