HomeNieuwsBizarVrouw op vliegtuig gevraagd om ‘ongepaste’ outfit te bedekken: «Komt het door...

Vrouw op vliegtuig gevraagd om ‘ongepaste’ outfit te bedekken: «Komt het door mijn blote schouders?» (video)

Een Amerikaanse vrouw moest onlangs tijdens een vlucht een T-shirt over haar outfit aandoen omdat die voor sommige mensen aanstootgevend kon zijn. De vrouw uitte haar ongenoegen over het incident op TikTok.

De dame, ene Jacy, nam onlangs het vliegtuig vanuit Sacramento met luchtvaartmaatschappij Southwest Airlines. Op een bepaald moment sprak een stewardess haar aan op haar outfit, een roze topje dat enkel haar schouders niet bedekte. De stewardess legde uit dat Southwest Airlines een familiebedrijf is en dat sommige mensen zich zouden kunnen storen aan de outfit, dus dat ze er iets over aan moest doen.

Opschudding

De jonge vrouw vond zelf dat haar outfit niet ongepast was, dus weigerde ze daar op in te gaan. Vervolgens gaf de stewardess haar zelf een T-shirt die ze over de outfit moest dragen. Een andere vrouw op het vliegtuig mengde zich in de discussie, maar omdat ze Jacy zo hard verdedigde, mocht ze niet meer meevliegen.

Steun van volgers

Jacy deelde het tafereel op TikTok, waar het inmiddels al meer dan 500.000 keer bekeken werd. «Ik werd op een vlucht van Southwest Airlines aangesproken op mijn outfit. Zitten we nog op de middelbare school? Komt het door mijn blote schouders? Het is 38 graden. Mijn bovenlichaam is toch volledig bedekt? Het zorgde overigens voor opschudding, want een vriendelijke vrouw nam het voor me op en werd uit het vliegtuig gezet», klinkt het boos. De meeste volgers zijn het volledig eens met haar. «Er is niets mis met die outfit», «Huh? Ik heb zo vaak topjes gedragen op vluchten van United en American Airlines. Ik zou volgende keer een andere vliegtuigmaatschappij nemen», en «Excuseer? Welk deel van dat topje is dan te weinig verhullend?», klinkt het onder meer in de reacties.

@maybejacy

give me my money back smelly hoes @Southwest Airlines or send me a bottle of expensive champagne #fyp

♬ life support mashup by mvlfoy – toukass

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/bizar/vrouw-op-vliegtuig-gevraagd-om-ongepaste-outfit-te-bedekken-komt-het-door-mijn-blote-schouders-video

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels