HomeNieuwsBizarVrouw met ‘te grote boezem voor bikini’ ondergaat borstverkleining en toont resultaat:...

Vrouw met ‘te grote boezem voor bikini’ ondergaat borstverkleining en toont resultaat: «Beste beslissing ooit!»

Een vrouw wiens borsten zo groot waren dat ze niet fatsoenlijk in een beha pasten, heeft een borstverkleining ondergaan. Ze is enorm opgelucht dat ze die keuze gemaakt heeft.

Michelle Olivares werd iets te rijkelijk bedeeld door Moeder Natuur en begon dat als een probleem te ervaren. Zelfs in de grootste bikinimaten werden haar borsten niet voldoende bedekt, wat aan haar zelfvertrouwen knaagde. «Werkelijk niets kon mijn borsten op hun plaats houden», zucht ze. Michelle besloot om een borstverkleining te ondergaan in Chicago. Onlangs plaatste ze het straffe resultaat op TikTok. «Ik kan het nog steeds niet geloven», klinkt het met een lach op haar gezicht.

Herkenbaar probleem

Ook haar volgers zijn aangenaam verrast door het resultaat. «Prachtig!», « Ik ben zo blij voor jou, Michelle!», en «Wow, wat een mooi resultaat!», wordt er gereageerd. Sommigen herkennen het probleem en hebben ook ingegrepen of zijn dat van plan. «Mijn borsten blijven evenmin op hun plaats zitten. Ik laat binnenkort ook een borstverkleining doen», «Ik wil een sportbeha kunnen dragen zonder beugel», en «Ik heb de mijne onlangs laten verkleinen en ben er zo blij mee!», lezen we ook.

@michelleolll

Pt. 2 Before & After I still can believe it happend❤️ #fyp #breastreductionsurgery #beforeandafter #surgery #fypシ #happy #beforeafter #bodypositivity #loveyourself #newlife

♬ Quevedo: Bzrp Music Sessions, Vol. 52 – Bizarrap & Quevedo

TikTok / @michelleolll

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/bizar/vrouw-met-te-grote-boezem-voor-bikini-ondergaat-borstverkleining-en-toont-resultaat-beste-beslissing-ooit

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels