Vind ons op

Zita

Vrouw merkt iets vreemds aan haar borsten sinds ze gevaccineerd is: «Het gaat maar niet weg»

Bizar

Vrouw merkt iets vreemds aan haar borsten sinds ze gevaccineerd is: «Het gaat maar niet weg»

Een Australische TikTokster heeft wel een héél opvallende ‘bijwerking’ van het Pfizer-vaccin. Het waren haar volgers die haar erop wezen…

Tee Jay is een populaire TikTokster die regelmatig luchtige filmpjes deelt met haar 169.000 volgers. De laatste tijd kreeg ze echter regelmatig de vraag waarom ze in haar video’s altijd stijve tepels heeft. De vrouw begon er zelf ook op te letten en kwam tot de conclusie dat ze inderdaad voortdurend met dat verschijnsel ‘kampt’.

Dubbel gevaccineerd

In een filmpje legt ze uit dat ze, zelfs bij heel warm weer, stijve tepels heeft en niet weet hoe dat komt. «Ik weet het en ik kan er niets aan doen. Ik probeer te achterhalen waarom het gebeurt, en al zeker op dagen van 40 graden. Het is begonnen toen ik mijn tweede Pfizer-vaccin kreeg. Zijn er mensen die hetzelfde ervaren na hun vaccinatie?», vraagt ze aan haar volgers.

Herkenbaar

Heel wat vrouwen beweren in de reacties dat ze precies hetzelfde hebben. «Oh mijn God, ja ik heb het ook», «Exact hetzelfde, en ook na mijn dubbele vaccinatie», en «Ja, ik ook. Ik dacht dat ik de enige was», lezen we onder meer in de reacties.

@wippa_snippa

IG: wippa_snippa #fyp #foryou #foryoupage #aussie

♬ original sound – Wippa Snippa

@wippa_snippa

BLOW THIS SONG UP #fyp #foryoupage #foryou #aussie IG: wippa_snippa

♬ Pickle Rick – Ekoh

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/bizar/vrouw-merkt-iets-vreemds-aan-haar-borsten-sinds-ze-gevaccineerd-het-gaat-maar-niet-weg

Meer in Bizar

Meest gelezen

Nieuwsbrief

Ad

To Top