HomeNieuwsBizarVrouw merkt dat ze aangestaard wordt en beseft achteraf waarom: «Mijn tepels...

Vrouw merkt dat ze aangestaard wordt en beseft achteraf waarom: «Mijn tepels waren zichtbaar!» (video)

Een Schotse vrouw wandelde onlangs in een zomerse outfit door de straten van Mykonos en merkte dat ze opvallend veel bekijks had. Pas achteraf ontdekte ze dat haar outfit meer toonde dan ze bedoelde…

De vrouw, ene Daisy, genoot onlangs van een vakantie op het Griekse eiland Mykonos. Tijdens een wandeling door het dorp en bezoekjes aan enkele winkels viel het haar op dat ze op een of andere manier de aandacht trok. Ze had een zwarte, uitgesneden jurk met kleine gaatjes in aan waaronder ze geen beha droeg.

Tepels niet bedekt

Achteraf ontdekte ze tot haar grote verbazing dat de jurk haar tepels niet bedekte en ze dus zo goed als halfnaakt door de straten had gelopen. «Mijn tepels waren zichtbaar voor iedereen. Ik dacht dat ze bedekt waren, maar nee, ze zaten precies door de gaten van mijn outfit», zucht ze in een TikTok-video.

Gemengde reacties

Het filmpje werd al meer dan 160.000 keer bekeken en zorgt voor verdeelde reacties. «Oh nee, zo ongemakkelijk», «Kijk je dan niet in de spiegel als je het huis verlaat?», «Eenvoudige oplossing: draag een beha zonder bandjes», en «Ze wist perfect wat ze deed en toch deed ze het», lezen we onder meer in de reacties.

@daisydrewvlogs

side note, mykonos is cool

♬ original sound – Daisy Drew

Alles wat je echt wilt weten vind je op Metrotime.be

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://www.metrotime.be/nl/wtf/vrouw-merkt-dat-ze-aangestaard-wordt-en-beseft-achteraf-waarom-mijn-tepels-waren-zichtbaar-video

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels