Vind ons op

Zita

Vrouw laat vacht van haar kat tatoeëren

Bizar

Vrouw laat vacht van haar kat tatoeëren

Dierenliefde kan vele vormen en maten aannemen, maar tattoo-liefhebber Kathrin Toelle gaat nog een stapje verder. Ze heeft de vacht van haar overleden kat Gizmo laten injecteren op haar lichaam.

Het Zwitserse tattoo-bedrijf Skin46 specialiseert zich in biogenetische tattoo’s (tekeningen met genetisch materiaal van dieren of mensen). Toen de Maine Coone van de Duitse Kathrin Toelle kwam te overlijden, moest ze geen twee keer nadenken. Op haar been staat nu een kattenhoofdje met daarin 20% genetisch materiaal van het dier. “Ik zou het in de toekomst opnieuw doen, moest mijn andere kat sterven. Nu heb ik een diepere band met mijn huisdier, vertelt Toelle in interview met de Britse krant ‘The Sun‘.

Voorwaarden

Sommige mensen zijn erdoor geshockeerd, anderen vinden het dan weer prachtig, vertelt eigenaar Andreas. Ook geïnteresseerd in een ‘harige’ tattoo? Er hangen wel een paar voorwaarden aan vast. De kleur van de inkt is, ongeacht jouw viervoeter, zwart. Ook de kostprijs is behoorlijk stevig. Je betaalt minimum 590 euro. Tot slot wordt het kunstwerkje door twee tekenaars gemaakt.

Het bericht Vrouw laat vacht van haar kat tatoeëren verscheen eerst op Metro.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer in Bizar

To Top