HomeNieuwsBizarVrouw laat scheet in datingshow, maar de reactie van haar date is...

Vrouw laat scheet in datingshow, maar de reactie van haar date is niet wat ze gehoopt had… (video)

Opvallend momentjes tijdens het datingprogramma ‘Lang Leve de Liefde’. Een vrouw wilde zich meteen thuis voelen en liet een stevige wind. Alleen vond haar date dat iets minder gezellig…

In het Nederlandse datingprogramma ‘Lang Leve de Liefde’ leren mensen elkaar kennen door 24 uur samen door te brengen. Bij Anja en Ron ging het er meteen wel héél ongedwongen aan toe.

Asociaal

Anja had immers last van winderigheid, maar liet de natuur haar gang gaan in het bijzijn van Ron. «Ik moet een scheet laten. Zo. En dat doe ik gewoon. Vind je dat erg?», vraagt ze hem nadien. «Ik vind het wel een beetje aso. Ik zou even naar het toilet gelopen zijn», antwoordt Ron eerlijk. «Ik heb geen zin om pijn aan mijn pens te hebben. Ik weet dat het aso is. Is dat even een tegenvaller», zucht Anja.

Viraal

De video werd op Facebook gedeeld en lokte heel wat reacties uit. De meesten vinden het moedig dat ze zichzelf durft te zijn. Anderen hebben toch hun bedenkingen erbij. «Eindelijk iemand die zichzelf durft te zijn», «Haha geweldig! Dan heb je dat ook meteen gehad. Lekker jezelf zijn! Beter dan buikpijn», en «Ik ben inmiddels vijf jaar samen, maar de gedachte alleen al aan een wind laten in het bijzijn van mijn man… Nope! En andersom kan ik dat ook niet op prijs stellen. Je hoeft niet alles met je partner te delen, denk ik dan», lezen we onder meer in de reacties.

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/bizar/vrouw-laat-scheet-datingshow-maar-de-reactie-van-haar-date-niet-wat-ze-gehoopt-had-video

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels