HomeNieuwsBizarVrouw is trots op feit dat ze maagd is op 21-jarige leeftijd:...

Vrouw is trots op feit dat ze maagd is op 21-jarige leeftijd: «Daar is niets mis mee!» (video)

Een Britse vrouw onthult in een TikTok-video dat ze 21 jaar is en nog nooit seks heeft gehad. Ze legt uit dat dat niets is om je over te schamen. Haar volgers bewonderen haar voor haar eerlijkheid.

Uiteraard staat er geen leeftijd op voor het eerst seks hebben, maar sommigen voelen wel een druk in hun entourage om voor een bepaalde leeftijd ontmaagd te zijn. Een TikTokster, Ella Glows, wil die ‘druk’ weghalen door zelf toe te geven dat ze op haar 21ste maagd is. «Mensen schamen zich er vaak voor, maar er is niets mis mee! Neem jullie tijd, lieve mensen», klinkt het in een video.

Spijt

Haar volgers zijn het volledig met haar eens en vinden het moedig dat ze hierover durft te praten. «Ik had dit echt nodig vandaag. Het is moeilijk om je vrienden relaties te zien hebben terwijl je er zelf nog nooit één gehad hebt», «Heel wat mensen die ontmaagd werden omdat ze zich erover schaamden, hebben er nu spijt van. Ik heb mijn eerste keer beleefd met iemand waar ik van hou en daar zal ik nooit spijt van hebben», «Ik begrijp het gevoel dat iedereen rondom je het al gedaan heeft en jij nog niet. Er komt heel wat druk bij kijken, maar het is absoluut geen race», en «Doe het wanneer het goed voor je voelt. Iedereen beleeft dat op zijn of haar manier», lezen we onder meer in de reacties.

@ellaglows_

Theres so much shame around it but theres nothing wrong with it!! Take your time lovely people xox

♬ smile –

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/bizar/vrouw-trots-op-feit-dat-ze-maagd-op-21-jarige-leeftijd-daar-niets-mis-mee-video

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels