HomeNieuwsBizarVrouw heeft seks amper twee uur nadat ze bevallen is

Vrouw heeft seks amper twee uur nadat ze bevallen is

Een Britse vrouw heeft toegegeven dat ze in het ziekenhuis seks heeft gehad amper twee uur na de bevalling. “Ik voelde me niet sexy, maar het voelde wel heel speciaal”, vertelt ze.

Deborah Hodge is onlangs moeder geworden van haar vierde kind, een dochtertje met de naam Amelia. Na de bevalling knuffelde ze met haar partner – en vader van het kind – in het ziekenhuisbed en hadden ze, twee uur na de bevalling, seks. “Er was een enorme genegenheid tussen ons. Ik voelde me niet sexy, maar het voelde wel heel speciaal. Het was zo snel voorbij dat ik geen pijn voelde, maar dat kan ook aan de epidurale verdoving liggen. Ik kon maar niet geloven dat we het gedaan hadden. Ik stak het op de pillen die ik had gekregen”, vertelt ze in The Sun.

Stress door vaderschap

De 44-jarige moeder uit Londen gaat voort dat ze drie dagen later, toen ze terug thuis was, opnieuw seks had, al moest ze voorzichtig zijn door de hechtingen. Hoewel ze op seksueel gebied erg goed klikten, ging het koppel enkele maanden later uit elkaar door de stress van het vaderschap.

Ze leerde haar ex-partner en vader van haar vierde kind op café kennen. Hij was 15 jaar jonger dan haar. “Na mijn derde kind werd mij gezegd dat ik geen kinderen meer kon krijgen omdat mijn maandstonden onregelmatig waren en ik al 39 was. Maar twee maanden later was ik toch zwanger”, klinkt het.

Hodge vindt dat jonge moeders hun seksleven snel weer op gang moeten trekken. “Ik denk echt dat jonge moeders snel weer seksueel actief moeten worden na de bevalling. Het is niet slim om daar lang mee te wachten”, besluit ze.

Het bericht Vrouw heeft seks amper twee uur nadat ze bevallen is verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels