Vind ons op

Zita

Vrouw haalt tijdens begrafenis van zus uit naar aanwezige: «Ze vond je niet eens leuk» (video)

Bizar

Vrouw haalt tijdens begrafenis van zus uit naar aanwezige: «Ze vond je niet eens leuk» (video)

Een Amerikaanse vrouw heeft tijdens de begrafenis van haar zus een gaste weggestuurd. Ze deelde de beelden op TikTok, waar het filmpje viraal ging.

Jasmine Parsad hield onlangs een opvallende speech tijdens de begrafenis van haar zus Ariyanna, die onlangs op 18-jarige leeftijd om het leven kwam bij een auto-ongeval. Jasmine zag dat er een vrouw aanwezig was die daar niet hoefde te zijn.

Geld schuldig

Ze noemt de vrouw een ‘valse vriendin’. «Ze vond je niet eens leuk. Je moest haar nog geld en je doneerde niet eens geld aan haar begrafenis, dus je mocht hier niet zijn. Je mag vertrekken. Daaag! En doe nu niet alsof je verrast bent», sneert ze.

Begrip

Het filmpje werd al bijna 10 miljoen keer bekeken. Haar volgers begrijpen haar reactie. «Ik zou echt niet willen dat er iemand die ik niet leuk vind op mijn begrafenis zou zijn en zou doen alsof ze bevriend met me zijn», en «Dat zouden mijn broers en zussen ook op mijn begrafenis mogen doen», lezen we onder meer.

@jazzklassykushco

I hope I gave you the best funeral baby sis . Fly high #restinpeace #forever18 #AEJeansHaveFun

♬ you need to leave – m<333

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/bizar/vrouw-haalt-tijdens-begrafenis-van-zus-uit-naar-aanwezige-ze-vond-je-niet-eens-leuk-video

Meer in Bizar

To Top