HomeNieuwsBizarVrouw die tranen liet door enorme boezem ondergaat borstverkleining: «Je ziet er...

Vrouw die tranen liet door enorme boezem ondergaat borstverkleining: «Je ziet er veel gelukkiger uit!»

Een Amerikaanse vrouw was zo ongelukkig met haar grote boezem dat ze een borstverkleining onderging. Ze deelde enkele voor- en na-foto’s die op heel wat enthousiasme van haar volgers kunnen rekenen.

De vrouw, ene Mimi, had een C-cup toen ze 16 jaar was, maar al snel evolueerde haar boezem naar een H-cup. Daardoor kampte ze met rugpijn en vond ze amper topjes die pasten. Ze voelde zich er zo ongemakkelijk door dat ze vaak in tranen voor de spiegel stond. De twintiger besloot om de weg vooruit te kiezen en liet een borstverkleining uitvoeren. Met succes!

Stralen

Ze deelde een filmpje op TikTok waarin ze enkele beelden van voor de operatie vergelijkt met hoe haar boezem er nu uitziet. «Je zelfvertrouwen komt terug na je borstverkleining», schrijft ze erbij. Haar volgers merken op hoe ze plots weer helemaal straalt. «Wow, meid, ik zie in je ogen dat je blaakt van het zelfvertrouwen», «Je ziet er veel gelukkiger uit!», «Ik ben zo blij voor jou», «Je ziet er fantastisch uit», en «Ik kan niet wachten om de mijne te krijgen. Ik hoop dat mijn chirurg het even goed doet als de jouwe», lezen we onder meer in de reacties.

TikTok / @little_alaniz

@little_alaniz

AND no more back pain? A win is a win. #DidYouYawn #breastreductionpostop #BigInkEnergy #SplashSummerVibe #trending #breastreductionsurgery #foryou #fyp

♬ XO – Basically nightcore

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/bizar/vrouw-die-tranen-liet-door-enorme-boezem-ondergaat-borstverkleining-je-ziet-er-veel-gelukkiger-uit

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels