HomeNieuwsBizarVrouw deelt simpel trucje met autospiegeltje om te ontdekken of je vriend...

Vrouw deelt simpel trucje met autospiegeltje om te ontdekken of je vriend vreemdgaat (video)

Een vrouw op TikTok heeft een simpel trucje gedeeld om te ontdekken of je vriend je bedriegt. Alles wat je ervoor nodig hebt, is het kleine spiegeltje in de zonneklep van je wagen. Maar niet iedereen is overtuigd.

TikTok-account @aurielouisse ging viraal met het filmpje over de ‘hack’ om te zien of je partner je bedriegt. Het is simpel: open de zonneklep, en schuif het spiegeltje halfopen. De vrouw die als volgende het spiegeltje opent, zal het wellicht uit gewoonte weer helemaal dichtdoen. Ging je vriend op stap met zijn minnares, dan kun je dat dus zien aan de stand van het spiegeltje, zo luidt de redenering.

Twijfels

Zo uitvinden of je lief je bedriegt is wel gemakkelijk, maar werkt het ook echt? In de commentaren is alvast niet iedereen overtuigd. «Jongens gebruiken dat spiegeltje ook», klinkt het onder meer. En wat met je moeder? Zussen?

Iemand anders merkt op dat een stevige snelheidsdrempel of put in de weg het spiegeltje ook wel eens zou kunnen doen dichtklappen, terwijl nog anderen vinden dat je je niet zo wantrouwig moet zijn dat je in zulke kleine details tekens van ontrouw gaat zoeken. Ons advies: vraag je vriend gewoon op de man af of ‘ie nog trouw is.

@aurielouisse

old hack but effective

♬ Edge – REZZ


Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/bizar/vrouw-deelt-simpel-trucje-met-autospiegeltje-om-te-ontdekken-je-vriend-vreemdgaat-video

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels