HomeNieuwsBizarVrouw bestelt massagetoestel, maar lacht zich krom als ze ziet wat er...

Vrouw bestelt massagetoestel, maar lacht zich krom als ze ziet wat er in de doos zit (foto)

Geestig foutje bij een bestelling in Nederland, waar een vrouw een pikant item kreeg in plaats van een massagetoestel. “Zo raken we niet van onze rugpijn af”, lachte ze.

‎Danielle Cayden‎ bestelde zondag een massagetoestel op Bol.com. Haar man had immers al een week lang last van zijn rug en wilde daar zo snel mogelijk van af. Maandagmiddag werd het pakketje bij haar thuis geleverd, maar toen zij en haar man het openden, fronsten ze hun wenkbrauwen. In de doos zat geen massagetoestel, maar een gigantisch speeltje om andere lichaamsdelen mee te verwennen.

Klacht met knipoog

De vrouw uit Didam stuurde een berichtje op Facebook naar Bol.com met het verhaal en maakte duidelijk dat ze er niet veel mee kon. “(…) Nadat we het pakketje openden, denken we niet dat dit echt gaat helpen tegen de rugpijn en al helemaal niet tegen het krom lopen. Integendeel, zelfs. Ik denk dat er iets verkeerd gegaan is tijdens het inpakken. Het kan misschien wel masseren, maar niet op de juiste plaatsen”, knipoogde ze.

Dinsdag ontving Danielle alsnog het juiste massagetoestel.

Facebook / Bol.com

Het bericht Vrouw bestelt massagetoestel, maar lacht zich krom als ze ziet wat er in de doos zit (foto) verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels