HomeNieuwsBizarVrouw (64) verbaast volgers in bikini: "Je ziet er makkelijk 20 jaar...

Vrouw (64) verbaast volgers in bikini: “Je ziet er makkelijk 20 jaar jonger uit!” (video)

Een Amerikaanse vrouw doet heel wat monden openvallen met hoe fit ze er op haar leeftijd nog uitziet. “Je bent zo jong en zo mooi als je je voelt”, klinkt het.

Harrah Brown telt 64 lentes, maar voelt zich nog lang niet in de herfst van haar leven. Enkele jaren geleden besloot ze om volop te gaan sporten om er weer fitter uit te zien. Nu, drie jaar verder, toont ze het resultaat regelmatig op TikTok. Zo deelde ze onlangs nog een video waarin ze in bikini poseert voor de camera. “Ouder worden is een mindset. Je bent zo jong en zo mooi als je je voelt”, schrijft ze erbij.

Bewondering

De video werd inmiddels al 1,3 miljoen keer bekeken en zorgt voor tal van positieve reacties. “Respect! Geweldige vrouw… Je ziet er makkelijk 20 jaar jonger uit!”, “Als ik er op eender welke leeftijd zo uit zou zien, zou ik dolgelukkig zijn”, en “Wow, het kan gewoonweg niet dat jij 64 bent”, lezen we onder meer in de reacties.

@harrahbrown Aging is a mindset. You are as young and as beautiful as you feel! 🤍 wearing @Meshki #bikini #bikiniseason #pooltime #swimwear #over50 #meshki ♬ edamame – bbno$

Foto: TikTok / @harrahbrown

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels