HomeNieuwsBizarVriendin van Prins Harry ontmoet de Queen

Vriendin van Prins Harry ontmoet de Queen

Geef toe, we hebben allemaal al meer dan gezond het liefdesverhaal van Prins Harry en Meghan Markle gevolgd. Na meer dan een jaar daten zien we meer en meer hints dat het koppel binnenkort hun verloving zou bekendmaken. Nu Markle ook nog de Queen heeft ontmoet, lijkt de vraag niet meer te zijn of er een verloving van komt, maar wanneer die komt. 

Wat er gebeurd is om de geruchten aan te wakkeren? De twee tortelduifjes gingen op thee bij de Queen. In Britse royalty-termen: het is dik aan.

Niet typische prinses-in-wording

Wetende dat Meghan niet de typische prinses-in-wording is, moeten we misschien nog niet te hard van stapel lopen. De 36-jarige werkte eerder nog als actrice en is niet van adellijke afkomst. Dat laatste is zeker geen verplichting in het Verenigd Koninkrijk, maar het is wel uitzonderlijk. Dat de Amerikaanse haar acteerwerk bij Suits al heeft stopgezet, lijkt al een goede stap richting de verlovingsring. Verder werd er gedacht dat Harry’s oma de bruiloft niet zou bijwonen, aangezien Markle een gescheiden vrouw is. Wie de geschiedenis van het Britse koningshuis een beetje kent, weet dat dat gevoelig ligt.

Die zorgen lijken we met deze ontmoeting achterwege te kunnen laten, aangezien een ontmoeting met de Queen vaak wordt gezien als de laatste stap op weg naar het altaar.

Naast de Queen, heeft ook papa Charles ook al zijn zegen gegeven. De kroonprins van Groot-Brittannië noemde haar “een lief meisje en prettig in de omgang.”

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels