HomeNieuwsBizarVos gaat massaal aan de haal met dit bizarre voorwerp

Vos gaat massaal aan de haal met dit bizarre voorwerp

In een wijk in Berlijn raakten steeds meer mensen hun schoenen kwijt. Het mysterie is nu opgelost: een modieuze vos is de dief.

Twee weken geleden zag Christian Meyer dat een van zijn twee loopschoenen ’s nachts uit zijn tuin was verdwenen. Vervelend, omdat ze nieuw en duur waren, zegt hij tegen de Duitse krant Der Tagesspiegel. Onderzoek in de buurt leerde al snel dat het niet om één verdwijning ging. Bij veel meer mensen waren schoenen gestolen.

Kruipen door de struiken

Na een tip ging Meyer op zoek in de buurt. Tot zijn verbazing zag hij een vos met twee blauwe slippers in zijn bek. Een paar dagen later volgde hij de dief, die een uitgestrekt, groen gebied in ging. “Ik kroop een uur door het struikgewas”, zegt Meyer. “Mijn armen en benen zitten nog onder de krassen.” Maar met succes: hij vond meer dan 100 schoenen. Aan de meesten was “slechts een beetje geknaagd”.

Sommige schoenenbezitters hebben dankzij de achtervolging van Meyer hun schoen(en) weer terug. Enkel de loopschoen van Meyer lag niet bij de verzameling van de sluwe vos.

Bron: Metro Nederland

Het bericht Vos gaat massaal aan de haal met dit bizarre voorwerp verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels