HomeNieuwsBizarVliegtuigpassagier gaat viraal door «onbeschofte» handeling: «Zou dit nooit bij iemand doen»...

Vliegtuigpassagier gaat viraal door «onbeschofte» handeling: «Zou dit nooit bij iemand doen» (foto)

Een anonieme vliegtuigpassagier is viraal gegaan op Twitter met gedrag dat voor velen op het internet kennelijk niet door de beugel kan.

Een oplettende medepassagier nam een foto van het tafereel dat zich voor hem afspeelde en postte die op Twitter. «Zou dit je kwaadmaken?», staat erbij. Op het beeld zien we hoe de lange, zwarte lokken van een onbekende persoon over de vliegtuigsstoel hangen, tot over het uitklapbare tafeltje van de persoon erachter.

Onbeschoft, zo lezen veel reacties op de foto. «Ik heb zelf lang haar en zou dit nooit bij iemand doen. Ja, het zou me behoorlijk irriteren», schrijft iemand. «Totaal onnodig en een beetje vies», klinkt het elders. Anderen stellen dat ze het haar meteen zouden beginnen vlechten om een statement te maken, of suggereren dat een natte nies in de lokken de boodschap wel zal overbrengen.

Vieze voeten

Maar niet iedereen vindt het gedrag zo aanstootgevend. «Als ik het tafeltje nodig heb, zou ik haar gewoon even waarschuwen. Waarom zou ik boos worden?», luidt een reactie. Anderen geven dan weer voorbeelden van hoe het nog veel erger kan, zoals de vieze voeten van de passagier achter je op je armleuning vinden.


Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/bizar/vliegtuigpassagier-gaat-viraal-door-onbeschofte-handeling-zou-dit-nooit-bij-iemand-doen-foto

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels