HomeNieuwsBizarVIRAAL: Actrice choqueert iedereen wanneer ze haar leeftijd verklapt (video)

VIRAAL: Actrice choqueert iedereen wanneer ze haar leeftijd verklapt (video)

Een TikTok-video van een Amerikaanse actrice heeft heel wat bekijks omdat ze haar leeftijd erin onthult. Dat is vooral straf omdat de meesten er een paar decennia naast zaten…

Tris Marie is (nog) niet zo gekend bij het grote publiek, maar ze won een tijdje geleden wel de ‘beste vrouwelijke bijrol’ op het Internationale Filmfestival van Branson voor de kortfilm ‘Pushing Envelopes’.

Verbazing

Opmerkelijk aan haar is dat de meeste mensen haar rond de 20 jaar schatten. Tot voor kort hield ze haar leeftijd geheim, maar nu vond ze het tijd om er toch mee naar buiten te komen in een video die maar liefst 2,3 miljoen views heeft. Blijkt dat ze – jawel – 40 jaar oud is. “In het middelbaar leek ik nog een kind”, schrijft ze bij haar video.

Verbazing alom, niet in het minst bij haar TikTok-volgers. “Ik dacht dat je 20 was. Toen je ‘40’ zei, viel mijn mond letterlijk open”, “Onmogelijk! Ik dacht dat je 17 was” en “Ik ben 22 en zie eruit alsof ik je moeder zou kunnen zijn”, klinkt het onder meer.

Veel lachen

Tris vertelde aan FEMAIL dat mensen haar nooit geloven als ze zegt hoe oud ze is. “Meestal schatten ze me tussen de 16 en 35 jaar”, klinkt het.

Haar geheim om er zo jong uit te zien? Wel, ze heeft haar huid altijd heel goed verzorgd en ze heeft nooit gerookt of alcohol gedronken. “En lach zoveel mogelijk in het leven. Dat neemt de stress weg”, besluit ze.

@therealtrismarieIn high school I looked like a kid  ##agecheckchallenge ##agechallenge ##40challenge ##trendingchallenge

♬ original sound – Antonio ✪

Het bericht VIRAAL: Actrice choqueert iedereen wanneer ze haar leeftijd verklapt (video) verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels