HomeNieuwsBizarVIDEO. Stewardess haalt flikflooiend koppeltje uit elkaar: “Haal je hand van zijn...

VIDEO. Stewardess haalt flikflooiend koppeltje uit elkaar: “Haal je hand van zijn penis!”

Een Russische man en vrouw riskeren een boete omdat ze op het vliegtuig aan het foefelen waren met elkaar. Ze kenden elkaar nog maar net en waren dronken.

Het opvallende tafereel speelde zich af op een 8,5 uur lange vlucht van Moskou naar Vladivostok. Op beelden is te zien hoe een stewardess een kussend koppeltje uit elkaar trekt. “Komaan, hou je in”, zegt ze, terwijl ze ziet dat de penis van de 41-jarige man uit zijn broek hangt. “Steek je penis in je broek. Onmiddellijk!”, roept ze. Terwijl de man zijn jongeheer probeert weg te steken, blijft de 43-jarige vrouw hem daar aanraken. “Haal je hand van zijn penis”, maant de stewardess haar aan.

Opgepakt na landing

Vervolgens neemt de stewardess de man mee naar een aparte plek. Daar wordt hem duidelijk gemaakt dat er beelden zijn van de openbare zedenschennis en dat de stewardess genoodzaakt is om het aan te geven bij de politie.

Bij de landing werd het dronken koppeltje opgepakt door de politie. Ze riskeren een administratieve aanhouding tot vijftien dagen en een boete. De twee leerden elkaar vermoedelijk kennen in een café op de luchthaven van Moskou.

Het bericht VIDEO. Stewardess haalt flikflooiend koppeltje uit elkaar: “Haal je hand van zijn penis!” verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels