HomeNieuwsBizarVIDEO. Onhandige dief steelt snoepmachine in dierenasiel

VIDEO. Onhandige dief steelt snoepmachine in dierenasiel

Een Amerikaans dierenasiel heeft een heel onaangename gast over de vloer gekregen. Een dief probeerde aan de haal te gaan met een snoepmachine. Na een moeizame veroveringstocht slaagde de man uiteindelijk wel in zijn opzet. 

Het Front Street Animal Shelter in de Californische stad Sacramento kon op videobeelden een onhandige dief aan het werk zien. Wanneer de boef aan zijn veroveringstocht begint, slaagt hij een raam in om binnen te geraken. De 50 blaffende honden die heel de buurt wakker maken, lijken hem niet te deren. Wanneer hij uiteindelijk met de zware machine wil vluchten, valt er een stuk op de grond en rollen er honderden kauwgomballen op de vloer. Ontmoedigd door deze tegenslag, probeert hij nog wat munten op te rapen en vlucht hij met een minieme vangst door een andere deur.

Geen medelijden 

Personeelsleden deelden de beelden van de inbraak op Facebook. Hoewel het erg grappig en zielig lijkt, vragen ze om geen medelijden te hebben. “Hij stal uit een asiel. Hij is de domste crimineel ooit, aldus de social mediaverantwoordelijke van de dierenopvang.

Het bericht VIDEO. Onhandige dief steelt snoepmachine in dierenasiel verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels