HomeNieuwsBizarVIDEO. Hasseltse politie betrapt ladderzatte man in auto

VIDEO. Hasseltse politie betrapt ladderzatte man in auto

Begin deze week onderschepte de politie in het VIER-programma ‘Niveau 4’ een dronken man die in zijn stilstaande auto zit, maar overduidelijk niet meer op zijn benen kan staan, laat staan een auto kan besturen.

De politie treft een Opel Corsa aan met een open deur. Ze naderen het voertuig en zien dat de bestuurder half liggend uit de deur hangt. “Iets te veel gedronken?”, vraag de agent. “Ja, daarom ben ik nu aan het ontnuchteren”, antwoordt de dronken man, waarop hij begint over te geven op de grond. “Dit komt niet goed, jong”, repliceert de agent, die hem duidelijk maakt dat hij zeker niet meer mag rijden.

Geen proces-verbaal

“Ik heb juist water gedronken”, antwoordt de toeterzatte man, waarmee hij probeert aan te geven dat hij straks wel nuchter genoeg zal zijn om te rijden. “Jij rijdt niet met de auto. Goed? Dat is toch duidelijk, hé? We geven u hier een cadeau, hé. Dan heb je geen ongeluk, geen proces-verbaal van 1.500 euro en morgen je auto terug”, schreeuwt de agent, die de man kan overtuigen om een taxi naar huis te nemen.

‘Niveau 4’ is elke maandag te bekijken om 20.35 op VIER.

 

Het bericht VIDEO. Hasseltse politie betrapt ladderzatte man in auto verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels