HomeNieuwsBizarVIDEO. Dit koppel lijkt sprekend op Harry Potter en Hermione

VIDEO. Dit koppel lijkt sprekend op Harry Potter en Hermione

Wat is de kans dat twee mensen die als twee druppels water lijken op Harry Potter en Hermione elkaar tegenkomen én op elkaar verliefd worden? Quasi nihil. En toch.

Al van in het prille begin zijn Luke Williams (30) en Kathryn Burnett (31) superfan van Harry Potter. Maar niet alleen dat, ze lijken gewoon ook erg hard op de hoofdpersonages Harry en Hermione. Dus besloten ze om er hun job van te maken.

Luke reist als lookalike de wereld rond en treedt op op huwelijken en verjaardagsfeesten. En net als Kathryn Burnett werkt ook hij als gids in het kasteel van Alnwick in Northumberland. Daar werden overigens heel wat scènes voor de ‘Harry Potter’-films opgenomen.

Herkenning op straat

Het toeval wil dat de twee elkaar daar enkele jaren geleden tegen het lijf liepen. Meer nog: ze werden verliefd op elkaar en zijn ondertussen bijna een jaar samen. Dat levert geestige taferelen op als ze hand in hand over straat lopen. Mensen denken immers dat het écht Daniel Radcliffe en Emma Watson is, en vragen voortduren om op de foto te mogen. Dat vindt het Britse koppel best oké, net zoals hun job. “Ik zou geen betere job voor mezelf kunnen indenken”, besluit hij.

Het bericht VIDEO. Dit koppel lijkt sprekend op Harry Potter en Hermione verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels