HomeNieuwsBizarVIDEO. Dit 16-jarige meisje heeft de langste benen ter wereld

VIDEO. Dit 16-jarige meisje heeft de langste benen ter wereld

De Amerikaanse tiener Maci Currin is de fiere eigenares van de langste benen ter wereld. Haar benen breken het wereldrecord met meer dan twee centimeter.

Tot voor kort ging die eer naar het Russische model Ekaterina Lisina, die met haar benen van 132,5 centimeter boven iedereen uitstak. De 16-jarige Maci Currin uit Texas is daar nu voorbijgegroeid. Haar benen meten maar liefst 134,6 centimeter.

Hoofd stoten

Dat heeft zo zijn voor- en nadelen. “Als je je vrienden kwijtgespeeld bent op een feestje met veel volk vind ik ze meteen terug. Maar er zijn ook nadelen aan groot zijn. Zo stoot ik mijn hoofd gemakkelijk tegen iets, geraak ik moeilijk de auto in en vind ik mijn kleren niet altijd even snel terug”, vertelt ze.

Ook kleren kopen is geen sinecure voor het 205,7 centimeter grote meisje. “Vaak bestaan de kleren die ik wil niet in mijn maat. Ik kan bijvoorbeeld nooit jeans dragen”, klinkt het.

Starende mensen

Maci is best trots op haar lengte, al voelt ze zich iets te vaak bekeken. “In het openbaar staren mensen me vaak aan. Ze nemen soms zelfs foto’s zonder het te vragen. Dat vind ik vervelend”, besluit ze.

Het bericht VIDEO. Dit 16-jarige meisje heeft de langste benen ter wereld verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels