HomeNieuwsBizarVIDEO. Dief betrapt terwijl hij aan schoenen ruikt

VIDEO. Dief betrapt terwijl hij aan schoenen ruikt

In het Japanse Hokkaido is een dief op heterdaad betrapt. Een verborgen camera registreerde hoe de man naar een hoop schoenen kroop, aan verschillende exemplaren rook en blijkbaar de meest stinkende mee naar huis nam.

In Japan is een opvallend misdrijf opgelost. In een school in Hokkaido werden op korte tijd verschillende paren schoenen gestolen. De directie besliste daarom om een camera te plaatsen bij de kast waar iedereen zijn schoenen achterlaat. Het duurde niet lang of dat leverde de dader op. Hajime Okazaki, een 41-jarige man die in het dorp woont, bleek een meer gezonde interesses te hebben in de sneakers en pantoffels.

De beste geur mag mee naar huis

Okazaki sloeg zijn slag op een dag dat alle studenten thuis waren en de turnzaal van de school beschikbaar was voor de buurtbewoners. Hij kroop op handen en voeten naar de kast, nam verschillende schoenen vast en rook eraan. Uiteindelijk beviel de geur van een vrouwelijke paar hem het meest. Die nam hij dan ook naar huis.

De politie arresteerde de man in de loop van vorige week. Okazaki gaf de beschuldigingen toe. “Ik ben geïnteresseerd in de geur. Schoenen van mannen of vrouwen, maakt niet uit”, vertelde de man aan JapanKyo. “Ik wilde het ruiken, dus stal ik het.” Bij een huiszoeking vond de politie nog twintig paar schoenen die niet van de man lijken te zijn.

Het bericht VIDEO. Dief betrapt terwijl hij aan schoenen ruikt verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels