HomeNieuwsBizarVIDEO. Deze workshops leren je een miljonair aan de haak te slaan

VIDEO. Deze workshops leren je een miljonair aan de haak te slaan

Een populaire manier om in Amerika geld te verdienen is het gebruik van een sugar daddy. Er bestaan zelfs workshops die je leren om een miljonair aan de haak te slaan.

Tegenwoordig zijn de manieren om aan geld te komen legio. In Amerika hebben sommige jonge vrouwen zo hun eigen manier. Ze proberen een sugar daddy aan de haak te slaan.

Sugar daddy

Een sugar daddy is een man die in ruil voor gezelschap – of soms zelfs seks – jonge vrouwen een luxueuze levensstijl biedt. Om daarvoor in aanmerking te komen, moet je natuurlijk weten hoe je zo’n relatie best aanpakt. Wat is een betere manier dan een bijeenkomst met ervaren sprekers die je vertellen waar je allemaal aan moet denken?

In het bovenstaande filmpje maak je kennis met het wereldje van de sugar daddies en sugar babies. De vrouwen maken er vooral gebruik van om hun studies te kunnen betalen. De mannen die hen daarbij helpen zijn gemiddeld 45 jaar met een vermogen van zelfs 5,2 miljoen dollar (een kleine 4,5 miljoen euro).

Ben je het beu om zelf je rekeningen te betalen, staat een dure handtas op je verlanglijstje en zie je het zitten om een miljonair gezelschap te houden? Dan kan je bovenstaande video eens raadplegen.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels