HomeNieuwsBizarVerdiende loon: dief probeert te ontsnappen, maar loopt zich te pletter (video)

Verdiende loon: dief probeert te ontsnappen, maar loopt zich te pletter (video)

Een dief in het Amerikaanse Bellevue is tegen de lamp gelopen toen hij Louis Vuitton-tassen probeerde te stelen. Of beter: tegen het raam gelopen.

De 17-jarige dief was volgens de politie aan de haal gegaan met 18.000 dollar (zo’n 17.860 euro) aan luxueuze handtassen van het merk Louis Vuitton. Op bewakingsbeelden van de winkel in de stad Bellevue, Washington is te zien hoe een volledig in het zwart geklede en gemaskerde man met de tassen in de armen naar buiten probeert te lopen. De dief lijkt er niets beters op te vinden dan te proberen door een glazen wand heen te lopen, maar dat glas blijkt toch iets sterker dan gedacht. De tiener zakt meteen bewusteloos in elkaar, terwijl een politieagent toesnelt om hem in de boeien te slaan.

De mislukte diefstal zou onderdeel zijn geweest van een misdaadnetwerk. Dat is mede verantwoordelijk voor de 59 diefstallen in de retailsector die dit jaar reeds in dat bewuste Amerikaanse county hebben plaatsgevonden.


Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/bizar/verdiende-loon-dief-probeert-te-ontsnappen-maar-loopt-zich-te-pletter-video

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels