HomeNieuwsBizarVan gezichtsmasker tot smoothie: Deze mama zweert bij heilzame effecten van... sperma...

Van gezichtsmasker tot smoothie: Deze mama zweert bij heilzame effecten van… sperma (foto’s/video)

Tracy Kiss is haar naam. En de 31-jarige mama is overtuigd van de positieve effecten van sperma.

Zo gebruikt ze het goedje als gezichtsmasker en drinkt ze het ook op. Naar eigen zeggen zou het haar immuunsysteem verbeteren, haar huid goed verzorgen én haar algemene gezondheid bevorderen.

Tracy zegt dat ze elke ochtend een lepeltje sperma (gedoneerd door haar vriend) mengt met haar smoothie. “Voordien voelde ik me uitgeput, maar nu voel ik me prima en is ook mijn gemoed sterk verbeterd”, aldus de dame.

“Soms smaakt het ook echt goed, afhankelijk van wat mijn vriend gegeten heeft. Mijn vriendinnen vinden dat ik raar ben, maar daar trek ik mij niets van aan”, laat ze weten.

‘Goed spul’

Uiteraard moest haar vriend ook nog akkoord gaan om zijn zaad te ‘doneren’. “Ik weet dat hij gezond is, dat hij niet rookt en geen drugs gebruikt én ik heb hem ook een soa-test laten afnemen. Toen ik er voor het eerst tegen hem over begon, dacht hij dat ik mezelf stiekem zou bezwangeren. Maar toen ik hem overtuigde dat het voor mijn gezondheid was, stemde hij toe”, vult ze aan.

Op onderstaande YouTube-video toont Tracy hoe ze een mengeling van sperma, eiwit en lavendelolie op haar gezicht smeert. “Het droogt vrij snel op. Het voelt fris aan en je voelt meteen hoe het in je huid trekt. Het is prachtig. Ik vind de geur niet erg. Sommigen vinden het misschien wel wat apart”, legt ze uit. Speciaal…


https://www.instagram.com/p/Bw8x9Ujghk2/
https://www.instagram.com/p/BxK1GddAAQb/
https://www.instagram.com/p/BxZIGHYlzMC/
https://www.instagram.com/p/BqFYuzbAxQ1/
https://www.instagram.com/p/BnqgndyF-kE/

Foto: Instagram

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels