HomeNieuwsBizarVader ‘martelt’ dochter 13 uur lang omdat ze geen spruitjes wil eten

Vader ‘martelt’ dochter 13 uur lang omdat ze geen spruitjes wil eten

Een man uit het Canadese Quebec is veroordeeld tot een werkstraf van vier maanden nadat hij zijn dochter onderworpen had aan marteling. Het meisje werd gedwongen haar bord met spruitjes op te eten. Ze weigerde en bleef zo 13 uur aan tafel zitten. 

In de 13 uur dat de achtjarige dochter geen spruitjes wilde eten, mocht ze niet naar het toilet gaan. Toen ze in haar broek plaste mocht ze ook geen propere kleren aandoen. Toen ze uiteindelijk de spruitjes opat, begon ze onmiddellijk over te geven. Haar vader gaf na een volledige nacht zonder slaap uiteindelijk toestemming om een douche te nemen en naar bed te gaan. Sadistisch genoeg had hij één spruit opzij gehouden om deze als ontbijt voor te schotelen.

Sms-berichten 

Het wangedrag van de vader kwam aan het licht door sms-berichten aan zijn ex-vrouw. Deze stapte naar de rechter en die was niet mals voor de man. “Door een kind urenlang te verbieden naar de wc te gaan en slaap te ontnemen, schend je de waardigheid en integriteit van het kind”. Hij werd uiteindelijk veroordeeld tot een werkstraf van vier maanden.

Het bericht Vader ‘martelt’ dochter 13 uur lang omdat ze geen spruitjes wil eten verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels