HomeNieuwsBizarVader laat dochtertje achter in hete auto om wiet te roken en...

Vader laat dochtertje achter in hete auto om wiet te roken en te gamen

Een Amerikaanse man is opgepakt nadat hij zijn 1-jarig dochtertje in een hete auto achterliet terwijl hij cannabis rookte en videogames speelde met een vriend. Het kindje overleefde het niet.

Ty Martin (23) reed afgelopen zaterdag naar een vriend met zijn dochtertje in de auto. Toen hij aankwam in Lake Havasu City (Arizona), liet hij het meisje 45 minuten in de wagen zitten en ging hij wiet roken en gamen met zijn kameraad.

Bewusteloos

De buitentemperatuur was op dat moment 32 graden. Studies hebben aangetoond dat bij dergelijke temperaturen de hitte in een auto oploopt tot 55 graden. De politie trof het meisje bewusteloos aan in de auto. Ze probeerden haar nog te reanimeren, maar tevergeefs. Martin werd opgepakt en beschuldigd van doodslag.

Te voorkomen

In een persbericht waarschuwde de politie voor dergelijke levensgevaarlijke situaties. “Dit incident is tragisch en volledig te voorkomen. We willen iedereen eraan herinneren dat het nooit aanvaardbaar is om je kind zonder toezicht achter te laten in een auto. Binnenin kunnen temperaturen heel snel oplopen, zelfs met de airco op. Bovendien kan het kind nog aan andere gevaren blootgesteld worden”, klinkt het.

Het bericht Vader laat dochtertje achter in hete auto om wiet te roken en te gamen verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels