HomeNieuwsBizarTweet van jarige job neemt verrassende wending

Tweet van jarige job neemt verrassende wending

Als je jarig bent, is het niet ongewoon dat je getrakteerd wordt op een drankje. Maar de Brit Nick kon zijn ogen niet geloven toen hij plots verschillende glazen melk voorgeschoteld kreeg.

Wie anno 2017 met een vraag of een probleem zit, kan hulp inroepen via sociale media. Dat heeft de Brit Rory McArthur dan ook gedaan. Zijn vriend Nick was jarig, dus voor de gelegenheid ging het duo iets drinken in een café in Sheffield. Omdat ze wat krap bij kas zaten, kregen ze het lumineuze idee om een oproep te lanceren op Twitter. “Wie de jarige job wil feliciteren, mag ons altijd trakteren op een drankje”, klonk de boodschap.

De jongens zaten immers in een café van Wetherspoons. Deze pubketen heeft een app waarmee je iemand drankjes kan toesturen. Doorgaans wordt deze app gebruikt om niet te moeten aanschuiven aan de toog, maar ook vanuit je luie zetel thuis kan je dus mensen trakteren op iets lekkers.

Tot hun grote verrassing kregen Nick en Rory vanalles toegestuurd: een non-alcoholisch biertje, verschillende glazen melk, een bord met erwten, gefrituurde ajuin, fruitsap en een bol ijs. Niet helemaal waar ze op gehoopt hadden, maar ze konden er wel mee lachen. En zij zijn niet de enigen, want de tweet kreeg meer dan 25.000 likes.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels