HomeNieuwsBizarTwaalfjarige jongen glipt langs beveiliging Heathrow op vlucht naar Los Angeles

Twaalfjarige jongen glipt langs beveiliging Heathrow op vlucht naar Los Angeles

De beveiliging op de Britse luchthaven Heathrow Airport is in verlegenheid gebracht door een 12-jarige jongen. Volgens de Engelse krant The Telegraph wist de tiener de veiligheidscontroles te omzeilen en zo op een vlucht naar Los Angeles te stappen. Pas op het vliegtuig zelf werd hij geklist.

De Nederlandse jongen stapte zonder de benodigde documenten op een vlucht naar het Amerikaanse Los Angeles in de Londense luchthaven Heathrow Airport. Maar eenmaal op het vliegtuig van British Airways weigerde hij om zijn boardingpass te laten zien. De stewardessen beseften dat er iets niet klopte, waardoor de waarheid aan het licht kwam.

De tiener, die zonder ouders op reis was, werd meegenomen door agenten en het vliegtuig moest door het lek in de beveiliging ontruimd worden. Pas vier uur later kon de vlucht eindelijk vertrekken, dat zegt een van de passagiers: “Het was heel frustrerend.”

Onderzoek

De Britse politie bevestigt het voorval en onderzoekt waar het kind precies vandaan komt. “De jongen was een alleenreizende minderjarige. Hij is geen Brits staatsburger”, laat een woordvoerder weten. Volgens hem was de Nederlander mogelijk op Heathrow om over te stappen. De luchthaven onderzoekt hoe hij langs de veiligheidschecks is geglipt.

Het bericht Twaalfjarige jongen glipt langs beveiliging Heathrow op vlucht naar Los Angeles verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels