HomeNieuwsBizarTrumpfans kunnen nu elkaar daten via exclusieve site

Trumpfans kunnen nu elkaar daten via exclusieve site

Ben je een rasechte Trumpfanaat, maar heb je nog geen geluk gevonden in de liefde? Zoek dan niet verder. Trumpaanhangers hebben nu een site gemaakt waar andere fans van de Amerikaanse president de liefde kunnen vinden. Als ze hetero zijn ten minste.

Met de slogan ‘Make dating great again!’ wil de site singles bij elkaar brengen die pro-Trump zijn. De nieuwe website verzekert zijn leden dat ze er een levenspartner kunnen vinden van hetzelfde politieke kamp en die net als hen echt patriotten zijn.

Hofmakerij

De homepagina van de site staat vol gelukkige blanke koppels en een eerste vraag voor potentiële leden luidt: ben je een hetero man of een hetero vrouw? Eens je deze vraag beantwoord hebt, vraagt de site je naar je huidige relatiestatus. Daar heb je dan de keuze uit een erg ruim aanbod waar je zelfs ‘gelukkig getrouwd’ of ‘ongelukkig getrouwd’ kan aanvinken.

Voor een snelle wip moet je overigens niet op het datingplatform zijn. Op de site staat hetvolgende te lezen: “Wij gaan voor een goeie match, zodat onze leden kunnen focussen op wat er echt toe doet: gesprekken, gemeenschappelijke kenmerken en, als alles goed gaat, hofmakerij.”

Interesse? Aarzel dan zeker niet en bezoek https://trump.dating/

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels