Vind ons op

Zita

TikTokster lovend over goedkope beha van Primark: «Alsof ik een borstvergroting heb gehad» (video)

Bizar

TikTokster lovend over goedkope beha van Primark: «Alsof ik een borstvergroting heb gehad» (video)

Een Britse influencer viel achterover van verbazing toen ze een sportbeha van Primark van minder dan 5 euro paste. Het leek immers alsof ze snel even een borstvergroting had laten doen.

Jodie May kocht onlangs twee sportbeha’s in Primark, samen goed voor 8 pond (9,6 euro). Toen ze eentje paste, kon ze haar ogen niet geloven. Haar borsten leken immers een pak groter.

Verbijsterd

Ze deelde een video op TikTok waarin ze de beha aanheeft. «Kijk even naar deze sportbeha. Mijn borsten zien er normaal gezien totaal niet zo goed uit. Ik kan het amper geloven. Het voelt echt alsof ik een borstvergroting heb ondergaan. Het is te gek!», glundert ze.

Koopje

De video werd inmiddels als meer dan 50.000 keer bekeken. Haar volgers reageren erg enthousiast. «Die moet ik hebben», «Ik ben op weg naar Primark», en «4 pond per stuk? Dat is een koopje», lezen we onder meer in de reacties.

@jodiemay0

I need to go grab more!!!! #primarkfinds #primark #primarkuk #MentalHealthMatters #PlusSizeFashion #Comedy #ThePhoto

♬ Packs and Potions – HAZEY

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/bizar/tiktokster-lovend-over-goedkope-beha-van-primark-alsof-ik-een-borstvergroting-heb-gehad-video

Meer in Bizar

Meest gelezen

Nieuwsbrief

Ad

To Top