HomeNieuwsBizarStudent zet professor een hak met gigantische spiekbrief

Student zet professor een hak met gigantische spiekbrief

Bij het begin van het schooljaar had een Amerikaanse professor aan zijn studenten beloofd dat ze tijdens het examen een kaartje met notities mochten meenemen. Alleen was hij vergeten te vermelden hoe groot dat kaartje mocht zijn.

Sinds professor Reb Beatty het vak Financial Accounting doceert, laat hij toe dat studenten tijdens het examen een kaartje van “3 op 5” mogen meenemen. Dit jaar was hij alleen een belangrijk detail vergeten te vermelden, namelijk dat hij het over inches had. Ter vergelijking, 1 inch is zo’n 2,54 centimeter.

“Ik heb mijn lesje geleerd”

Een student, Elijah Bowen, besloot zijn stoute schoenen aan te trekken. Op de dag van de test bracht de jongeman doodleuk een kaart van 3×5 feet mee. (1 feet is ongeveer 30 centimeter) De professor erkende zijn fout en de leerling mocht tot zijn grote verrassing zijn schrijfsels gebruiken tijdens de test. “Goed gespeeld, ik heb mijn lesje geleerd”, gaf Beatty toe.

Achteraf postte de Amerikaan zijn misser ook op Facebook. Blijkbaar kunnen veel socialemediagebruikers het lef van Bowen en de grootmoedige reactie van de prof wel smaken. De foto kreeg immers al meer dan 34.000 likes en werd al meer dan 30.000 keer gedeeld.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels