HomeNieuwsBizarStewardess die omkwam bij vliegtuigcrash in Iran deelde akelige laatste Instagrampost

Stewardess die omkwam bij vliegtuigcrash in Iran deelde akelige laatste Instagrampost

Een Oekraïense stewardess die aan boord zat van de gecrashte Boeing in Iran heeft enkele weken voor het fatale ongeluk nog een Instagrambericht gedeeld waarin ze haar liefde voor haar werk uitte.

Bij de vliegtuigcrash van een Oekraïense Boeing in Teheran kwamen woensdag 176 mensen om het leven. Het toestel was onderweg naar Kiev en stortte vlak na het opstijgen neer. Vermoedelijk werd de Boeing 737-800 neergeschoten door een Iraanse afweerraket, maar dat wordt momenteel nog onderzocht.

Gepassioneerd

Een van de 11 Oekraïense slachtoffers is Valeriia Ovcharuk, een 28-jarige stewardess. Ze deelde regelmatig foto’s op Instagram van de plaatsen die ze passeerde tijdens haar job. Haar laatste Instagrampost dateert van 21 december 2019, een kleine drie weken voor de fatale vlucht.

In dat bericht benadrukte ze hoe graag ze haar werk als stewardess deed. “Werk, ik hou van je”, schreef ze bij een foto die ze maakte in de Thaise hoofdstad Bangkok. Enkele weken later zou datzelfde werk het einde van haar leven betekenen…

Het bericht Stewardess die omkwam bij vliegtuigcrash in Iran deelde akelige laatste Instagrampost verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels