HomeNieuwsBizarServeerster filmt moment waarop viespeuk haar DIT vraagt: «Dat ga ik niet...

Serveerster filmt moment waarop viespeuk haar DIT vraagt: «Dat ga ik niet doen» (video)

Een Amerikaanse serveerster kreeg onlangs wel een héél bizarre vraag van een man. Ze filmde het moment omdat ze zich ongemakkelijk voelde.

Kayla Elick werkt als serveerster in een Amerikaanse bar. Donderdag had ze de ochtendshift en rond 10 uur ’s morgens stond ze achter de toog en vroeg een klant het volgende aan haar. «Kan ik je voeten eens zien?».

Schoenen

Daarop kijkt Kayla hem met een bedenkelijke blik aan. Schoorvoetend laat ze dan toch maar haar schoenen zien. «Nee, dat zijn schoenen. Hij wil je voeten zien», reageert een andere man. «Dat ga ik niet doen», verduidelijkt Kayla die zich intussen erg ongemakkelijk voelt.

Onbeleefd

Ze deelde het filmpje op TikTok, waar het inmiddels al meer dan 2 miljoen keer bekeken werd. Haar volgers vinden het gedrag van de man eveneens bedenkelijk. «Wat voor een vraag is dat?», «Zo onbeleefd van die man zeg», en «Je ziet hoe ongemakkelijk je je voelt nadat hij het vraagt», klinkt het onder meer in de reacties.

@chickfillkayyy

it was 10 am #bartender

♬ original sound – kayla elick

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/bizar/serveerster-filmt-moment-waarop-viespeuk-haar-dit-vraagt-dat-ga-ik-niet-doen-video

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels