HomeNieuwsBizarServeerster aangedaan door onbeleefde opmerking van klant: “Ik verlies stilaan het geloof...

Serveerster aangedaan door onbeleefde opmerking van klant: “Ik verlies stilaan het geloof in de mensheid” (foto)

Een serveerster viel achterover toen ze een grove opmerking van een klant aantrof op de rekening. Ze deelde het tafereel op Reddit, waar ze heel wat steun krijgt.

De Amerikaanse vrouw hield zich netjes aan de coronamaatregelen en droeg een mondmasker tijdens het werk. Zelf kende ze immers de risico’s, want ze raakte eerder dit jaar besmet door het virus. Dat hield haar echter niet tegen om opnieuw als serveerster aan het werk te gaan.

Dagelijkse kost

Onlangs bediende ze een klant die achteraf het volgende schreef op de rekening: “Leer eens lachen”. De vrouw vond de opmerking erg ongepast en kaartte het incident aan op Reddit. Heel wat mensen uit dezelfde sector reageerden verbolgen. “Degoutant! Als iemand die anderhalf jaar gewerkt heeft als serveerster, heb ik met je te doen. Je zet je gezondheid en mogelijk je leven op het spel voor je werk, iets wat de meesten niet doen. Ik zie dergelijk gedrag overigens vaak bij mensen van mijn leeftijd (40). Het spijt me dat dit jou moest overkomen”, schreef iemand.

De serveerster antwoordde op de reactie. “Bedankt. Ja, het komt jammer genoeg heel vaak voor. Ik raakte via het werk besmet met het coronavirus en mijn lichaam heeft er zwaar onder geleden. Toch krijg ik vrij vaak te maken met dergelijke mensen. Ik verlies daardoor stilaan mijn motivatie en het geloof in de mensheid”, klinkt het.

Vreselijk

Nog iemand reageeerde: “Zo erg. Sommige mensen zijn gewoonweg vreselijk en zullen nooit veranderen” en “Dat mensen hun tijd verdoen door zulke dingen neer te schrijven. Verschrikkelijk”, lezen we nog.

Reddit

Het bericht Serveerster aangedaan door onbeleefde opmerking van klant: “Ik verlies stilaan het geloof in de mensheid” (foto) verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels