HomeNieuwsBizarSelfiemuseum opent in Kuala Lumpur

Selfiemuseum opent in Kuala Lumpur

Wat doe je als de jonge generatie niet meer naar musea gaat? Juist, dan bedenk je het selfie-museum! Maleisië opende onlangs haar eerste selfie-museum in Kuala Lumpur en het is nu al een hit. Naast eenhoorns, regenbogen en ballenbakken, krijg je er ook nog eens gratis toetjes.

Op de tweede verdieping van winkelcentrum Fahrenheit 88 kun je het museum vinden. Het selfie-museum bestaat uit negen kamers, waar je telkens tien minuten lang selfies mag maken; 650 vierkante meter met hagelslag, lolly’s en roze. In vijf kamers krijg je een zoet toetje, variërend van de wereldberoemde suikerspin tot de traditioneel Maleisische onde onde en bubble tea.

Cake, ijs, bubbels & donuts 

Elke kamer heeft een thema. Je loopt van reuzenmuffins, door een zuurstokhemel en een wolkenlucht, vervolgens bezoek je een ijsjeswereld en loop je door een regenboog (of is het eenhoornpoep?) naar de super happiness. Via het splash lab en duckies cafe ga je naar de laatste kamer: de Do-Nut-Stop. En als je dan nog niet misselijk bent van alle zoetigheid, dan word je het wel op de draaiende donut. Maar dan heb je daarna wél een leuk gifje.

Lekker gesponsord

Ze hebben het slim aangepakt in het museum: ze worden van alle kanten gesponsord. Gepresenteerd door Samsung Galaxy, gestileerd door Pandora en mede mogelijk gemaakt door een Maleisische telecombedrijf. En natuurlijk zijn alle toetjes gesponsord door de respectievelijke makers. Voor Maleisische standaarden is de entree ook niet mis: je betaalt 8,40 dollar voor een online ticket. Je moet er wel snel bij zijn: het museum is maar tot 28 februari geopend.

Maartje Hensen

Het bericht Selfiemuseum opent in Kuala Lumpur verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels