HomeNieuwsBizarScheet verraadt schuilplaats van gezochte crimineel

Scheet verraadt schuilplaats van gezochte crimineel

Een man die door de politie gezocht werd wegens verboden middelen, heeft zijn schuilplaats verraden door een te luide scheet te laten. De politie bracht het verhaal met een snuifje humor.

De politie van het Liberty Police Department in de Amerikaanse staat Missouri heeft op een geestige manier een man opgepakt die verdacht werd van het bezit van illegale drugs. Tijdens een huiszoeking bij de man thuis vonden ze hem eerst niet, totdat hij een luide schiet liet.

Strontdag

De politie deelde het opvallende tafereel met een knipoog op Facebook. “Als er een aanhoudingsbevel tegen je loopt, de politie naar je zoekt en je zo’n luide scheet laat dat je je schuilplaats verraadt, heb je absoluut een strontdag”, schreven ze.

Neus voor criminelen

Heel wat mensen lachten zich een kriek met het bericht. “Ik heb het nog nooit zo uitgeschaterd van het lachen. Het duurde me twintig minuten om mijn echtgenoot te vertellen wat er zo grappig was, en nu kan hij zich niet meer inhouden van het lachen”, en “Sommige politieagenten, zoals deze, hebben een neus om criminelen op te pakken”, klonk het onder meer.

Het bericht Scheet verraadt schuilplaats van gezochte crimineel verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels