Vind ons op

Zita

SCHATTIG! Vrouw broedt dankzij TikTok een eendje uit een supermarktei

Bizar

SCHATTIG! Vrouw broedt dankzij TikTok een eendje uit een supermarktei

Een eendje uitbroeden uit een supermarktei. Het klinkt gek, maar de 28-jarige Adele Phillips uit Port Talbot in Wales kreeg het voor elkaar. Door een challenge op TikTok wist ze hoe dit moest. Ze houdt het diertje nu als huisdier.

Haar voorkeur voor het eten van eieren is daardoor wel een stuk minder geworden. Op sociale media zag de vrouw een bericht over de broedperiode van eieren. Ze kocht een doos met eendeneieren en hield deze de hele weg naar huis warm. Daarna legde ze de eieren een paar dagen in een droogkast om ze vervolgens in een broedmachine te plaatsen.

Babyeendje

Een maand later werd een perfect gezond babyeendje geboren. Phillips kon het niet over haar hart verkrijgen om het eendje weg te doen en besloot het beestje te houden. Ze noemde het dier Braddock Morris. Braddock staat voor het ras van de eend en Morris is de naam van de supermarkt waar Phillips het ei kocht.

De dame uit Wales zag op TikTok een challenge die over het uitbroeden van eieren ging. Ze verwachtte niet dat het ei daadwerkelijk uit zou komen. “Ik schrok toen ik ontdekte dat er een bevrucht ei was. Het was slechts een klein experiment.” Maar dat kleine experiment leidde tot een levend wezen. “Mijn huisdier had gemakkelijk op iemands boterham kunnen belanden”, vertelde ze aan Wales Online.

Het bericht SCHATTIG! Vrouw broedt dankzij TikTok een eendje uit een supermarktei verscheen eerst op Metro.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer in Bizar

To Top