HomeNieuwsBizarRyanair weigert ‘kerstgeschenk’ van brave zoon

Ryanair weigert ‘kerstgeschenk’ van brave zoon

Toen een Brits koppel van hun zoon als kerstgeschenk vliegtickets kreeg, waren ze dolle heen. Maar vliegtuigmaatschappij Ryanair vergalde hun gelukkige moment al weer even snel. De lagekostenmaatschappij weigerde de cadeau aan te nemen omdat er op de bon ‘mama’ en ‘papa’ geschreven stond. 

Kathryn en Richard hadden van hun zoon Nick en zijn vrouw twee vliegtickets naar Spanje gekregen ter waarde van 100 pond of zo’n 114 euro. Dankzij het geschenkje zouden ze al eens vaker naar hun buitenverblijf in Girona kunnen vliegen, maar dat was buiten Ryanair gerekend. Nick had tijdens het boeken in plaats van hun echte namen in te vullen, dear mom and dad geschreven. Eenmaal aan de gate merkte het personeel op dat deze gegevens niet klopten met hun paspoort.

Zaak onderzocht 

Het koppel vertrok uiteindelijk niet op reis en pas maanden nadien kregen ze te horen dat Ryanair de zaak zou onderzoeken. Ondertussen is de bon opnieuw aangemaakt, maar toch blijven ze met een wrang gevoel achter. “Ze hadden onze gegevens online en ze wisten dat we echte mensen waren. Toch konden we gewoon verder boeken, waardoor we in de problemen geraakten.”

Het bericht Ryanair weigert ‘kerstgeschenk’ van brave zoon verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels