HomeNieuwsBizarReisbureau neemt dronken voorbijganger beet

Reisbureau neemt dronken voorbijganger beet

Een Brits reisbureau heeft het rijbewijs van een dronken feestvierder teruggevonden. In plaats van het kaartje gewoonweg terug te bezorgen, besloot het personeel de jongeman een poets te bakken.

Na een wilde nacht de volgende ochtend wakker worden en je er niets meer van herinneren: het overkomt de beste. De Brit William George Armstrong kan er van meespreken, al kreeg hij de volgende dag wel een extreem koude douche.

Factuur van bijna 6.000 euro

In zijn brievenbus vond hij immers een brief van reisorganisatie Flight Centre. Daaruit bleek dat de wildebras een tripje naar de Malediven had geboekt, met alles erop en eraan. Als klap op de vuurpijl moest Armstrong zo snel mogelijk de factuur van 5.289 pond (zo’n 5.900 euro) betalen.

Het is geen verrassing dat de jongeman lichtjes begon te panikeren. Gelukkig ontdekte hij snel dat er nog een extra, klein briefje in de enveloppe zat. “Geen paniek, we maken maar een grapje. We vonden je rijbewijs voor de deur van ons kantoor en we dachten dat je het kleinood graag terug had. Denk gewoon aan ons als je de volgende keer een reis boekt. En wees voorzichtig! Groetjes.”

Karma

Armstrong was zo opgelucht dat hij het verhaal deelde op Twitter én het reisbureau een bezoek bracht. Zijn oorspronkelijke post werd ondertussen al meer dan 168.000 keer geliket. Heel wat gratis reclame dus voor reisorganisatie Flight Centre, en zo zie je maar dat karma bestaat.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels