HomeNieuwsBizarReactie van vader na gender reveal choqueert kijkers: «Ocharme zijn vrouw!» (video)

Reactie van vader na gender reveal choqueert kijkers: «Ocharme zijn vrouw!» (video)

Er komt heel wat kritiek op de reactie van een man die net het geslacht van zijn ongeboren baby te weten gekomen is. «Dat was gewoonweg angstaanjagend», klinkt het onder meer.

Het opvallende tafereel speelde zich onlangs af in Frankrijk. Op de beelden zien we hoe een koppel een gender reveal party houdt. De man doorprikt de ballon en ontdekt dat hij een zoontje krijgt. Hij is uitzinnig van vreugde en reageert zich in al zijn enthousiasme af op de decoratie.

Verontwaardiging

Heel wat kijkers hebben daar hun bedenkingen bij. «Ik weet niet of hij blij of boos is», «Iemand heeft nood aan woedebeheersing…», «Proficiat! Maar ik vraag me af hoe hij gereageerd zou hebben als het een meisje was», «Te veel woede. Ocharme zijn vrouw!», «Zo onbeleefd om de versieringen kapot te maken. Zijn vrouw zag er overigens doodsbang uit», «Rode vlag, arme vrouw», en «Dat was gewoonweg angstaanjagend», wordt er gereageerd.


Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/bizar/reactie-van-vader-na-gender-reveal-choqueert-kijkers-ocharme-zijn-vrouw-video

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels