HomeNieuwsBizarRapper van ‘Man’s Not Hot’ te horen op deodorant

Rapper van ‘Man’s Not Hot’ te horen op deodorant

De fictieve rapper Big Shaq, die vorig jaar bekend werd met zijn nummer ‘Man’s Not Hot’, is vanaf nu ook te horen op een bus deodorant. Op Twitter postte hij een filmpje waarin zijn stem via een luidsprekertje op de spuitbus weerklinkt.

Op de Twitterpagina van Michael Dapaah, de echte naam van fictief rapper Big Shaq, kunnen we de beelden bewonderen. We zien er de Britse komiek met de deodorant spuiten en vervolgens luisteren naar stukjes uit zijn eigen hit. Elke keer dat hij spuit, horen we een fragment.

Het Lynx effect

De komiek en rapper zingt vrolijk mee met de stukjes en ziet er duidelijk de grap van in. Bij de video vraagt hij ook aan zijn fans wie er effectief zo eentje zou willen kopen. Sommige volgers staan te popelen om de deodorant aan te schaffen, andere snappen er gewoonweg niets van.

Deze deodorant is niet toevallig van het merk Lynx, de Britse naam voor Axe. De komiek zong in zijn lied ‘Man’s Not Hot’ immers eventjes over ‘het Lynx effect’. De song ging viraal op sociale media nadat Dapaah het live bracht op een radiozender van de Britse omroep BBC.

Het bericht Rapper van ‘Man’s Not Hot’ te horen op deodorant verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels