HomeNieuwsBizarPython eet vrouw op

Python eet vrouw op

In Indonesië hebben dorpelingen het lichaam van een vrouw gevonden in een opgezwollen python. Het dier was acht meter lang. 

Het tragische nieuws raakte bekend op een lokale nieuwswebsite. Een politiewoordvoerder zegt dat het incident plaatsvond toen de vrouw, Wa Tiba genaamd, haar grond wilde inspecteren. De dorpelingen gingen naar haar op zoek toen ze niet thuis kwam. Vlakbij de python werden spullen van de vrouw gevonden.

Opengesneden 

De slang werd daarna meegenomen door de burgers, omdat zij door de opgezwollen toestand van de slang al vermoedden dat hij de vrouw had opgegeten. Het dier werd opengesneden en de dorpelingen troffen het lichaam van Wa Tiba aan. Ze werd 54 jaar.

Over de oorzaak van het voorval is nog niets duidelijk. De politiewoordvoerder vertelt dat het voor hem een uniek geval is:”Dit is de eerste keer dat ik hier van een mensetende slang hoor.” De python is een wurgslang die zich in het algemeen niet voedt met mensen. Hun dieet bestaat normalerwijs uit vogels en kleine zoogdieren, zoals gerbils en ratten.

Het bericht Python eet vrouw op verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels