HomeNieuwsBizarPub betaalt je grafsteen als je sterft door hun enorme hamburger

Pub betaalt je grafsteen als je sterft door hun enorme hamburger

Bij het Britse etablissement The George Pub and Grill willen ze hun klanten op allerlei manieren tegemoetkomen. Zo ook als je komt te sterven bij het eten van hun 12,000 calorieën tellende hamburger. In dat geval is de pub immers bereid om te betalen voor je grafsteen.

De Big Ben Nummer 10. Zo heet de monsterburger die het Engelse The George Pub and Grill op zijn menukaart heeft gezet. De enorme hamburger is een opeenhoping van tien aparte burgers, die elk voorzien zijn van een laagje kaas en enkele reepjes spek. De kolos weegt in totaal 1,5 kilogram en kost 31 euro. Uiteraard wordt de burger geserveerd met een stevige portie frieten.

(lees verder onder de foto)

 

View this post on Instagram

 

We dont mess about here #meat #grill #pub #bar #burger #cheeseburger #cheese #beef #lovemeat

A post shared by Craig Harker (@pubthegeorge) on

Grafsteen

De eigenaars zijn zich bewust van de risico’s die het eten van zo’n burger met zich meebrengt. Daarom willen ze een toegifte doen. Kan je lichaam het niet meer aan en overlijd je tijdens het verorberen van de burger? Dan neemt de pub de kosten van de grafsteen voor zich. De precieze ‘compensatie’ bedraagt 539 euro, wat volgens de eigenaars zou moeten volstaan.

Klaar is kees in 21 minuten

Enkele dappere zielen zijn de uitdaging al aangegaan en kunnen het gelukkig nog navertellen. Zo ook Kyle Gibson, een wedstrijdeter, die het volgens The Mirror voor elkaar kreeg de burger in slechts 21 minuten en 56 seconden naar binnen te werken. Het is volgens hem zeker de moeite waard, Gibson noemde het “de beste burger die hij ooit heeft gehad”.

Het bericht Pub betaalt je grafsteen als je sterft door hun enorme hamburger verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels