HomeNieuwsBizarPolitie neemt bierglazen in beslag omdat ze te klein zijn

Politie neemt bierglazen in beslag omdat ze te klein zijn

Agenten van de politie in het Engelse Birmingham hebben 48 bierglazen in beslag genomen. Uit een “urgente klacht” bleek dat de glazen 8,1 millimeter kleiner waren dan aangeduid.

De politie van Birmingham in Engeland heeft een belangrijke vangst gedaan. Het heldhaftige korps heeft 48 bierglazen van twee lokale café’s in beslag genomen. Een nationale terugroepactie van het glas werd ook uitgevaardigd. Dat allemaal omdat de fabrikant van de in beslag genomen goederen het aandurfde om de inhoud van de glazen met 8,1 millimeter te verminderen.

Een succesvol onderzoek

De politie van Birmingham kwam de tekortkoming op het spoor na een “urgente klacht”, klinkt het bij BBC. “Onderzoek wees uit dat een specifiek merk van glazen te klein gemaakt waren om een volledig pint te kunnen bevatten”, aldus de woordvoerder van de gemeenteraad van Birmingham.

Een gemeenteraadslid verwoordde zijn vreugde over de beslissing op een duidelijke manier. “Het is één ding om tussen een man en zijn pint bier te komen, maar het is iets totaal anders om tussen een man en zijn te kleine pint bier te komen”, stelt Mile Leddy. “Ik feliciteer het departement dan ook met de ontdekking van de te kleine glazen.”

Het bericht Politie neemt bierglazen in beslag omdat ze te klein zijn verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels