HomeNieuwsBizarPolitie moet monsters komen verjagen uit slaapkamer 6-jarige jongen

Politie moet monsters komen verjagen uit slaapkamer 6-jarige jongen

De politie is je beste vriend. Van jong en oud. Dus ook van een zesjarige uit het Nederlandse Vianen. Omdat deze bang was voor de monsters op zijn kamer, besloot de politie hem te hulp te schieten.

Al twee weken sliep hij nog amper en op een gegeven moment hoorden buurtbewoners hem ’s nachts zelfs schreeuwen van angst. Zij schakelden daarop de politie in. “Eenmaal aangekomen bleek de kleine knul inderdaad hevig overstuur door monsters”, zo schrijft de politie van Vianen op Facebook. “Hij had al zelfgemaakte monsterspray naast zijn bed staan, maar dat hielp blijkbaar niet en zijn ouders hadden al alles geprobeerd.”

De aanwezige agenten voelden zich niet te goed om even te helpen. “Wij konden een einde maken aan de heftige nacht voor hem en zijn ouders door even zijn kamer grondig te inspecteren op al die gevaarlijke monsters en deze vervolgens veilig te verklaren. Ook kreeg hij een hele stoere politiebeer die hem vanaf nu altijd gaat beschermen. Deze heeft een speciale plek in zijn bed gekregen.”

Het bericht Politie moet monsters komen verjagen uit slaapkamer 6-jarige jongen verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels